Meizu pregăteşte lansarea a două phablet-uri mid-range: M5 Note şi M5 Note Metal

29.11.2016
Meizu pregăteşte lansarea a două phablet-uri mid-range: M5 Note şi M5 Note Metal

Meizu urmează să lanseze două noi modele de phablet-uri din gama de medie numite M5 Note şi M5 Note Metal. Acestea vor ajunge pe piaţă săptămâna următoare, iar detaliile despre hardware-ul inclus şi preţul la care se vor lansa au fost deja publicate pe internet. Sursa este ca de obicei din China, iar informaţia a fost publicată pe Weibo, reţeaua de socializare cea mai populară din această regiune.

Se pare că utilizatorul @Kjuma, responsabil şi pentru alte astfel de informaţii neoficiale care au fost confirmate ulterior, a publicat câteva imagini care oferă detalii despre preţul, hardware-ul şi data exactă a lansării noilor Meizu M5 Note şi M5 Note Metal. Cele două smartphone-uri vor ajunge în magazinele din China pe data de 6 decembrie 2016, iar în funcţie de model, preţul va fi mai mic sau mai mare.

M5 Note va integra 2 GB memorie RAM şi 16 GB spaţiu de stocare în versiunea de bază şi va costa 999 yuan, echivalentul a 145 de dolari, în timp ce M5 Note Metal va folosi un spate din aluminiu şi va beneficia de 2,5 GB memorie RAM şi 16 GB spaţiu de stocare internă la 1099 yuan, sau 160 de dolari americani. Ambele modele ar putea fi livrate şi în versiuni cu 32 GB spaţiu de stocare, însă preţul va fi evident mai mare. Acestea nu au fost momentan depistate în listările online.

Singura imagine care descrie unul dintre dispozitivele M5 Note nu oferă foarte multe detalii despre diferenţele exterioare dintre cele două modele de phablet-uri Meizu.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult