Microsoft a reluat actualizările la Windows Phone 7.8

15.03.2013
Microsoft a reluat actualizările la Windows Phone 7.8

La scurtă vreme după ce a lansat actualizarea 7.8 pentru platforma Windows Phone 7, Microsoft a descoperit o serie de probleme care au determinat blocarea temporară a actualizărilor. În consecinţa, utilizatorii care avuseseră timp să facă saltul la Windows Phone 7.8 au trebuit să suporte problemele nou apărute, iar ceilalţi au fost nevoiţi să aştepte suplimentar actualizarea menită să-i consoleze pentru imposibilitatea trecerii la noul Windows Phone 8.

Principala problemă reclamată de utilizatori a fost generată de recent actualizatele Live Tiles. După aplicarea actualizării iniţiale, acestea fie refuzau să se actualizeze singure, fie intrau într-o buclă de cereri HTTP care se solda cu un consum continuu suplimentar de energie.

Începând de ieri seară, Microsoft a făcut disponibila o versiune refăcută a actualizării Windows Phone 7.8, aceasta purtând numărul de versiune 7.10.8862.144. Pe lângă problema Live Tiles, aceasta corectează şi alte mici probleme. Actualizarea se face în doi paşi, prima etapă fiind versiunea 7.10.8860.142, care a fost lansată iniţial acum două zile, dar nu a rezolvat problema principală. Actualizările pot fi instalate prin intermediul aplicaţiei desktop Zune.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News