Moto G 3rd gen: imagini neoficiale şi specificaţii

Moto G 3rd gen: imagini neoficiale şi specificaţii

A treia generaţie a smartphone-ului Motorola Moto G va fi lansată anul acesta, iar imagini cu dispozitivul au ajuns deja pe internet, alături de o listă de specificaţii tehnice. Producătorul american (vândut anul trecut către Lenovo) nu pare însă să încerce să reinventeze roata cu noul model, oferind specificaţii puţin ridicate şi o formă familiară.

Imaginile sugerează schimbări semnificative pe spatele dispozitivului, capacul de pe spate primind o textură rigidă pentru o priză mai bună în mâinile utilizatorilor, cât şi o bandă gri care porneşte de la camera foto şi merge în jos până aproape de jumătatea dispozitivului. Aceasta din urmă pare a fi doar decorativă, Motorola omiţând să integreze butoane în această zonă.

În rest, avem de a face cu un hardware actualizat, Moto G 3rd gen fiind echipat cu un chipset Snapdragon 410 de la Qualcomm, 1 GB memorie RAM, 8 GB spaţiu de stocare, slot microSD şi camere de 13, respectiv 5 megapixeli. Camerele sunt probabil cel mai mare salt în termeni de performanţă, fiind mult mai bine poziţionate faţă de cele din generaţia trecută (8/2 megapixeli). Display-ul a rămas neschimbat, fiind utilizat în continuare un panou cu diagonală de 5” şi rezoluţie HD (1280 x 720 pixeli).

Conform programului de lansare al Motorola din anii trecuţi, Moto G ar trebui să ajungă pe piaţă în toamnă. Primele imagini şi clipuri video sugerează că software-ul preinstalat este Android 5.1.1, o alegere curioasă având în vedere cantitatea limitată de RAM şi consumul mare de resurse al sistemului de operare.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult