Moto G Stylus 2021 primește imagini și specificații

04.01.2021
Moto G Stylus 2021 primește imagini și specificații

Pregătit pentru lansare în această primăvară, Moto G Stylus 2021 este aşteptat cu un preţ accesibil şi pachet competitiv de dotări.

Adesea criticate pentru suprafața insuficientă a ecranului, raportat la formatul unei tablete, telefoanele echipate cu stylus au devenit tot mai mari în ultimii ani. Acest trend este respectat și de noul Moto G Stylus 2021, acesta eclipsând prin dimensiunile sale până și rivalul Galaxy Note 20 Ultra.

Apărut în randări neoficiale, noul telefon Motorola are dimensiuni 169,6 mm x 73,7 mm x 8,8 mm. Din păcate, raportată la dimensiunea a ecranului de 6,8 inch, rezoluția FHD+ (1080×2300 pixeli) nu lasă prea multe așteptări în ce privește claritatea imaginii.

Moto G Stylus 2021

Încadrat la gama de buget, Moto G Stylus 2021 ar putea veni echipat cu chipsetul Snapdragon 675 și un sistem quad-camera cu senzor principal de 48MP. Oferta mai include cameră ultra-wide cu rezoluție 8MP, cameră macro de 5MP și un senzor de adâncime de 2MP. Ecranul perforat în colțul stânga-sus acomodează o cameră frontală de 16MP.

Potrivit zvonurilor, telefonul păstrează configurația cu 4GB memorie RAM și 128GB stocare. Din păcate, acumulatorul de 4000 mAh nu este cea mai bună pereche pentru un phablet cu dimensiunile unei tablete compacte.

Moto G Stylus 2021

Pe lângă penalizările evidente la partea de performanță, o altă diferență față de seria Galaxy Note este și tipul de stylus folosit, soluția de tip pasivă folosită de Motorola oferind mai puțină versatilitate.

La fel ca rivalul Galaxy Note, Moto G Stylus prezintă o listă personalizabilă cu aplicaţii pentru productivitate, ajutând utilizatorii să ia notiţe să deseneze şi să editeze cu precizie diverse documente folosind Stylus-ul.

Moto G Stylus 2021

Vestea bună este că pentru dotările oferite nu va trebui să plătim prea mult. Luând drept referință modelul actual, prețul nu ar trebui să depășească prea mult pragul de 300 dolari/euro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult