Moto G52, confirmat cu dotări de medie, dar nu și suport 5G

31.03.2022
Moto G52, confirmat cu dotări de medie, dar nu și suport 5G

Deși ar putea apărea ca un rival Galaxy A53, Moto G52 vine nu cu un număr de generație mai jos și fără suport 5G, fiind din start descalificat din rolul de telefon 5G accesibil.

Motorola (Lenovo) abia ce a dezvăluit Moto G22, un smartphone cu rezonanță S22 și preț de numai 169.99 euro, la începutul acestei luni. Astfel, nu pare nerezonabil să ne întrebăm ce am putea întâlni la gama mid-range, sau mai sus. Deocamdată, ce putem spune este că urcând în numerotația și mai sus, nu ajungem neapărat la produse mai bine cotate, rămânând în continuare ferm ancorați la gama de buget.

Astfel, Moto G52 este doar o continuare înșelătoare a modelului G51, care schimbă ecranul cu diagonală 6.8 inch și rată de refresh la 120Hz cu unul de 6.55 inch și 90Hz.

Ce-i drept, cunoscut deocamdată doar din zvonuri, telefonul ar urma să vină cu o cameră principală de 50MP, cameră ultra-wide de 8MP și cameră de 2MP, adăugată doar pentru completarea listei cu specificații.

Moto G52

La „cârmă” ar urma să fie chipsetul Snapdragon 680, deja regăsit la rivalul Galaxy A23, ajutat cu 4GB sau 6GB memorie RAM (în funcție de versiune) și 128GB sau 256GB stpcare internă.

Pentru ca oferta să nu pară prea neatractivă, configurația este completată cu acumulator de 5000mAh și Android 12, preinstalat din fabrică.

Rămâne de văzut care vor fi piețele de desfacere acoperite cu Moto G52, configurația fără 5G părând mai degrabă selectată pentru piața din India (regiune cu slabă acoperire 5G), decât cea europeană.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult