Motorola Moto G22 primește specificații și imagini de prezentare

02.03.2022
Motorola Moto G22 primește specificații și imagini de prezentare

Moto G22 este un telefon low-cost intenționat pentru cumpărătorii cu buget de până la 200 euro, care doresc un telefon cu ecran mare, 5G și acumulator de capacitate generoasă.

Cu minime eforturi la partea de design, Motorola livrează noul G22 într-o carcasă cu finisaje din plastic și un ecran decupat după conturul carcasei, amintind cumva de rivalul Galaxy S22, excluzând „bărbia” proeminentă lăsată la partea de jos.

Așteptat inițial cu chipsetul MediaTek Helio P35, Moto G22 pare că va fi livrat cu varianta ceva mai performantă Helio G37. Moto G22 vine cu acumulator de 5000 mAh și un ecran IPS de 6.53 inch cu  rezoluție HD+ și rată de refresh la 90Hz. Configurația ar urma să fie completată cu 4GB memorie RAM, considerabil peste ambițiile conturate de alte produse rivale încadrate la gama inferioară de prețuri, precum rivalul Nokia C2 2nd Edition, încă nelansat.

Pe lista dotărilor mai intră și o tastă dedicată pentru serviciul Google Assistant, senzor de amprentă la partea din spate, ieșire pentru căști de tip jack 3.5mm și o carcasă cu certificare IP52, pentru protecție la contactul cu apă și praf.

Telefonul va avea o configurație foto cu senzor principal de 50MP și lentile f/1.8, cameră ultra-wide de 8MP cu lentile f/2.2 și deschidere la 118°, alăturat unei camere macro de 2MP. Perforația aplicată central pe ecranul cu tehnologie AMOLED, face loc unei camere frontale de 16MP.

Așteptat cu prețul de aproximativ 200 euro, Motorola Moto G22 ar putea fi unul dintre cele mai ieftine telefoane cu ecran AMOLED de până acum. Însă, cu siguranță, nu și cel mai dezirabil.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult