Moto Z2 Play apare în imagini neoficiale. Este foarte similar cu modelul de anul trecut

24.04.2017
Moto Z2 Play apare în imagini neoficiale. Este foarte similar cu modelul de anul trecut

Informaţiile despre noile dispozitive din gama Moto Z2 de la Lenovo încep să apară din ce în ce mai des cu cât ne apropiem mai mult de lansarea care ar putea avea loc la începutul verii. Despre Z2 Play nu ştim mare lucru momentan în termeni de configuraţie hardware, însă avem primele imagini cu dispozitivul, iar surprizele sunt minime. Se pare că Moto Z2 Play va fi foarte apropiat de modelul precedent la exterior, singura diferenţă notabilă fiind forma senzorului de amprentă.

Dispozitivele Moto Z de anul trecut s-au remarcat printr-un design subţire şi compatibilitatea cu accesoriile Moto Mods, însă senzorul de amprentă pătrăţos a fost considerat de mulţi inestetic. Se pare că noua serie Moto Z2 va beneficia de un senzor de amprentă rotunjit şi puţin alungit pe laterale, nu foarte diferit faţă de ce am întâlnit la dispozitive precum HTC 10 sau Huawei P10.

Forma generală a dispozitivului şi dimensiunile par a fi identice, lucru condiţionat cu siguranţă de nevoia de a fi compatibil cu Moto Mods. Ceva ce pare a fi mai degrabă o decizie de design decât de funcţionalitate este antena din plastic, care pare să vină de jur împrejurul spatelui telefonului. În rest, camera foto pare să fie de dimensiuni similare, conectorul pentru Moto Mods similar, iar butoanele de volum şi power sunt poziţionate tot pe partea dreaptă.

Este posibil ca noul senzor de amprentă să ofere o acurateţe mai mare însă, oferind o suprafaţă mai mare pe laterale. Data de 8 iunie de pe ecranul imaginilor ar putea de asemenea să sugereze că aceasta este data la care dispozitivul va fi anunţat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult