Motorola a convins mai mulţi fani ai Apple că Moto Z este prototipul unui nou iPhone [VIDEO]

16.09.2016
Motorola a reacţionat la lansarea seriei iPhone 7 într-un mod inedit. Compania deţinută de Lenovo a reuşit să convingă mai mulţi fani ai Apple că smartphone-ul Moto Z este un prototip pentru un nou iPhone. 
 
Unul dintre cei păcăliţi de Motorola a declarat, după ce i-a fost prezentat telefonul Moto Z, că acesta este „fantastic”. 
 
 
Campania Motorola se numeşte „Skip de Sevens” şi este susţinută şi de reclame print. Într-una dintre acestea aflăm că „atunci când prima generaţie de iPhone a apărut, a schimbat totul. Era rebel, provocator. Dar asta se întâmpla acum nouă ani”. 

Experimentul Motorola demonstrează faptul că mulţi oameni nu ştiu exact ce cumpără şi că nici nu îi interesează acest lucru atâta timp cât produsul are logo-ul Apple pe el. Recent, echipa unei emisiunii din SUA a convins oameni pe stradă că propriul iPhone este noul iPhone 7

 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult