Motorola anunță două noi telefoane de buget. Ambele debutează cu Android 14

23.01.2024
Motorola anunță două noi telefoane de buget. Ambele debutează cu Android 14

Motorola anunță noi telefoane de buget ce vor fi disponibile în Europa. Ambele telefoane vor debuta cu Android 14 și baterii generoase.

Segmentul smartphone-urilor de buget este unul foarte disputat, iar producătorii încearcă să se impună cu oferte cât mai atractive pentru clienți, dar care Motorola a anunțat două noi telefoane din seria Moto G la prețuri accesibile în Europa, acestea fiind numite Moto G04 și Moto G24. Ambele telefoane dispun de ecrane LCD IPS de 6,6 inch cu o rată de refresh de 90 Hz, Android 14, baterii de 5.000 mAh și rame din plastic.

Potrivit GSMArena, Moto G04 folosește un chipset Unisoc T606, 4 GB RAM și 64 GB stocare. Moto G24 primește un procesor MediaTek Helio G85, acompaniat de 4 GB RAM și 128 GB de stocare.

Motorola lansează două noi telefoane accesibile

Motorola Moto G24 este dotat o cameră principală de 50 MP și un obiectiv macro de 2 MP, în timp ce G04 are o singură cameră principală de 16 MP. Ambele telefoane au decupaje pentru camerele frontale, G24 oferind un senzor de 8MP, în timp ce G04 are un modul de 5MP. Ambele telefoane rulează Android 14 cu skin-ul Motorola aplicat peste. De asemenea, senzorii de amprentă sunt montați pe lateral, iar fanii mufei jack vor fi încântați, deoarece noile telefoane încă oferă un astfel de port pentru căști.

Ambele modele vor fi disponibile în diferite culori, pe lângă nuanțele standard de negru. În Europa, prețurile recomandate de producător vor fi de 119 euro pentru Moto G04, respectiv 129 de euro, pentru Moto G24.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult