Motorola anunţă Motorola One şi One Power, două „clone” de iPhone mid-range

31.08.2018
Motorola anunţă Motorola One şi One Power, două „clone” de iPhone mid-range

Motorola a dezvăluit noile Motorola One şi Motorola One Power, două smartphone-uri mid-range cu un design familiar. Acestea au fost depistate în trecut în fotografii neoficiale în trecut, iar acum au fost prezentate în mod oficial. Ambele modele vin echipate cu sistemul de operare Android 8.1 Oreo în versiunea Android One, compania promiţând trei ani de actualizări de securitate şi două update-uri majore (Android Pie şi următorul Android Q).

Motorola One – Specificaţii tehnice

Motorola One

Motorola One este un model mid-range accesibil, cu un ecran de 5,9” şi rezoluţie HD+ (1.520 x 720, format 19:9) cu decupaj în partea de sus, numit de către producătorul american „Max Vision”. Acesta integrează un chipset Snapdragon 625, 4 GB memorie RAM şi 64 GB spaţiu de stocare şi oferă un acumulator de 3.000 mAh cu tehnologia de încărcare rapidă Motorola TurboPower.

Pe partea din spate, acest model beneficiază de un sistem dual camera cu senzor principal de 13 megapixeli f/2.0 şi senzor secundar de 2 megapixeli f/2.4, cât şi de o cameră frontală de 8 megapixeli f/2.2 De asemenea, telefonul vine echipat cu un jack audio, un senzor de amprentă pe spate, decorat cu logo-ul Motorola şi o carcasă realizată din sticlă pe ambele părţi.

Motorola One Power

Motorola One Power

Motorola One Power în schimb, este un model mid-range superior. Acesta beneficiază de un ecran mai mare, cu diabonală de 6,2” şi rezoluţie Full HD+ (2.246 x 1.080 pixeli). La nivel de hardware intern, avem un procesor procesor puţin mai puternic, modelul Snapdragon 636 de la Qualcomm, însă există câteva variaţii în configuraţii. Există o versiune cu 3 GB RAM + 32 GB şi una 4 GB RAM + 64 GB. Camera foto principală beneficiază de un sistem 16 + 5 megapixeli, încadrată într-un oval similar cu cel de pe iPhone X, în timp ce carcasa telefonului pare să fie metalică.

Diferenţa majoră între Motorola One şi Motorola One Power este însă acumulatorul, cel din urmă beneficiind de unul cu capacitate de 5.000 mAh de asemenea capabil de încărcare rapidă TurboPower.

Momentan, Motorola One a fost confirmat pentru lansare în Europa, America de Sud şi Asia, preţul său fiind de aproximativ 300 de euro. Motorola One Power nu are încă un preţ oficial, însă acest model va debuta în India în luna octombrie, urmând apoi să ajungă şi în alte ţări.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult