Motorola confirmă un nou flagship Android cu cameră foto de 200MP, pentru luna iulie

24.05.2022
Motorola confirmă un nou flagship Android cu cameră foto de 200MP, pentru luna iulie

Cunoscut deja după numele de cod Motorola Frontier, noul flagship cu cameră foto de 200MP va fi prezentat oficial în luna iulie, inițial, pentru piața din china.

Posibil succesor pentru Moto Edge X30, noul dispozitiv plusează aspecte cheie ale setului de specificații, promițând o cameră foto de 200MP bazată pe senzorul Samsung ISOCELL HP1. Configurația foto ar urma să fie completată cu o cameră ultra-wide de 50MP și cameră telephoto de 12MP, bazată pe un senzor furnizat de Sony.

Ecranul pare că va fi un model Full HD+ cu tehnologie OLED și diagonală 6.67 inch, funcționând cu rată de refresh la 144Hz. Deasupra ecranului am putea găsi același senzor de 60MP, întâlnit și pe Moto Edge X30.

Configurația bazată pe Snapdragon 8+ Gen 1 ar urma să fie disponibilă în echipare cu 8GB și 12GB memorie RAM, respectiv 128GB sau 256 GB stocare internă. Oferta este completată cu un acumulator de 4500mAh, asistat cu funcție de încărcare rapidă la 125W prin USB-C și 50W în modul wireless.

Motorola Frontier

Anunțat cu o invitație teaser distribuită pe rețeaua de socializare Weibo, Motorola Frontier apare deja și într-o imagine neoficială de prezentare, afișând un design cu cameră foto de mari dimensiuni și ecran curbat pe ambele laturi. Pentru mai multe detalii și setul complet de specificații va trebui să așteptăm anunțul oficial de lansare. Tot atunci am putea afla dacă Motorola intenționează să livreze noul smartphone și în afara piețelor asiatice.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video