Motorola Frontier, noul flagship Android cu cameră foto de 200MP, apare în imagini neoficiale

20.02.2022
Motorola Frontier, noul flagship Android cu cameră foto de 200MP, apare în imagini neoficiale

Inspirat de Moto Edge X30, un flagship destinat pieței din China, telefonul cunoscut drept Motorola Frontier primește imagini de prezentare și listă preliminară cu specificații.

Departe de a fi doar un rebrand aplicat versiunii pentru China, noul dispozitiv plusează aspecte cheie ale setului de specificații, promițând o cameră foto de 200MP bazată pe senzorul Samsung ISOCELL HP1. Configurația foto ar urma să fie completată cu o cameră ultra-wide de 50MP și cameră telephoto de 12MP, bazată pe un senzor furnizat de Sony.

Ecranul pare că va fi un model Full HD+ cu tehnologie OLED și diagonală 6.67 inch, funcționând cu rată de refresh la 144Hz. Deasupra ecranului am putea găsi același senzor de 60MP, întâlnit și pe Moto Edge X30.

La fel ca alte telefoane high-end din prima jumătate a anului 2022, noul flagship Motorola este așteptat cu chipsetul Snapdragon 8 Gen 1, eventual, într-o versiune „Plus” cu performanțe optimizate și mai puține probleme cu supraîncălzirea. Lista dotărilor este completată cu 8GB sau 12GB memorie RAM, respectiv 128GB sau 256 GB stocare internă (în funcție de versiune). Oferta este completată cu un acumulator de 4500mAh, asistat cu funcție de încărcare rapidă la 125W prin USB-C și 50W în modul wireless.

Deși ar putea să nu fie disponibil mai devreme de luna iulie, viitorul flagship cu siguranță are specificații de top, rămânând doar de văzut dacă Motorola îl va putea livra la un preț suficient de competitiv.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult