Motorola G100 apare în imagini oficiale. Este un rebrand Motorola Edge S pentru piețele globale

15.03.2021
Motorola G100 apare în imagini oficiale. Este un rebrand Motorola Edge S pentru piețele globale

Identificat mai întâi în catalogul GeekBench, folosind numele de cod XT2125, Motorola G100 este versiunea internațională a seriei Motorola Edge S.

Cu aspect aproape identic modelului asiatic, G100 pune la dispoziție ecran FullHD+ de 90 Hz, bazat pe un panou LCD fără margini curbate, Acesta se întinde pe diagonala de 6.7 inch și este perforat pentru două camere frontale. Cea principală, wide are rezoluție de 16 MP, iar cea secundară, ultra-wide are senzor de 8 MP. Telefonul suportă captură video până la rezoluție 6K.

Organizată într-un modul similar cu cel de pe iPhone-uri, camera principală are la bază un senzor de 64MP, asistat cu o cameră ultra-wide de 16MP și senzor DoF de 2MP.

Motorola G100

Configurația bazată pe Snapdragon 870 va fi disponibilă în trei variante de echipare, cu 6GB/8GB/12 GB memorie RAM și 128GB/256GB stocare internă. Toate acestea la preț de 400-500 euro, în funcție de echiparea aleasă.

Printre dotările confirmate pe baza imaginilor de prezentare se numără tasta ”Google Assistant” poziționată pe latura stângă a carcasei. Cel puțin două versiuni de culoare, albastru și alb, sunt preluate de la seria Edge S, posibil folosind nuanțe ușor diferite.

Motorola G100

Motorola G100 folosește un acumulator de 5.000 mAh, cu încărcare rapidă în limita puterii de 20W, livrată prin cablul USB-C.

Dacă prețul zvonit se păstrează, Motorola G100 ar putea fi unul dintre cele mai performante flagship-uri de buget disponibile consumatorilor europeni.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult