Motorola lansează un smartphone: MOTOROKR EM35

03.12.2008
Motorola lansează un smartphone: MOTOROKR EM35

Deşi lansarea unui telefon nou este întotdeauna un motiv de sărbătorire pentru producător, momentul ales de Motorola pentru EM35 nu a fost deloc inspirat. Ca regulă pentru producătorii de telefoane mobile din linia a doua sau a treia, ar trebui să nu facă lansări în aceeaşi zi cu Nokia. Altfel riscă să rămână fără promovare în mass-media. Aşa s-a întâmplat şi ieri când toţi ochii erau aţintiţi către Nokia care anunţa smartphone-ul N97. În acest timp, foarte puţini îşi îndreptau atenţia către cei de la Motorola care lansau şi ei un smartphone: MOTOROKR EM35.

MOTOROKR EM35

MOTOROKR EM35 este un smartphone cu dotări medii şi scăpări importante. Cea mai importantă scăpare este lipsa suportului 3G. Când credeam că suportul HSDPA a ajuns ceva banal, Motorola lansează un telefon fără 3G. Mă rog, nu Internetul ar trebui să fie punctul forte al acestui dispozitiv, ci muzica. Conform Motorola, MOTOROKR EM35 ar trebui să ofere o experienţă excepţională pe partea de muzică.

În rest, MOTOROKR EM35 are la bază Linux, ca sistem de operare, ceeea ce nu este deloc rău. Are un ecran de 2.2 inch cu 240 x 320 pixeli rezoluţie, bluetooth, radio, cameră de 3.1 MP, 110 MB spaţiu de stocare şi slot de memorie microSD.

MOTOROKR EM35

Ca tip de construcţie, este un slider care nu arată rău, dar nici nu impresionează prea tare. MOTOROKR EM35 va intra pe piaţă chiar luna aceasta dar, curios, preţul nu a fost încă anunţat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News