Motorola Moto X+1, apărut într-o presupusă imagine-spion

Motorola Moto X+1, apărut într-o presupusă imagine-spion

Motorola pregăteşte un succesor pentru modelul Moto X de anul trecut, aparent numit Moto X+1 şi pregătit pentru lansare în această vară.

Prezentat în două imagini diferite, presupusul telefon Moto X+1 apare cu mici diferenţe afectând poziţionarea camerei frontale şi senzorii de deasupra ecranului, sugerând prezenţa a două versiuni prototip.

Moto X+1

Potrivit sursei citate în paginile reţelei de socializare baidu.com, Moto X+1 va avea ecran Full HD de 5.2”, oferind cumpărătorilor un upgrade semnificativ de la ecranul 720p cu diagonală 4.7” folosit de actualul Moto X.

iPhone 5S vs Moto X+1

Chiar dacă şirul dezvăluirilor se opreşte aici, putem extrage alte indicii din arhiva cu rezultate GFXBench. Apărut sub numele de cod Motorola XT912A, acesta ar fi nimeni altul decât noul Moto X+1, echipat fix cu ecran Full HD de 5.2 inch şi un chipset Snapdragon 800.

Motorola XT912A

Lista specificaţiilor raportate menţionează CPU quad core la aproape 2.3GHz, 2GB memorie RAM şi GPU din seria Adreno 330, 32GB memorie internă, respectiv cameră foto de 12MP cu funcţie de filmare Full HD. Sistemul de operare raportat este Android 4.4.3 KitKat, versiune încă nelansată oficial a cărei prezenţă pare să confirme identitatea telefonului, drept prototip recent al unui smartphone high end şi nu un model oarecare pentru piaţa chineză.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult