Motorola Moto Z2 Force Edition, disponibil în România

12.04.2018
Motorola Moto Z2 Force Edition, disponibil în România

Lenovo a anunţat disponibilitatea smartphone-ului Moto Z2 Force Edition în România. Dispozitivul include tehnologia ShatterShield şi foloseşte o carcasă realizată integral din metal ranforsat cu aluminiu seria 7000.

Moto Z2 Force Edition dispune de un ecran Quad HD AMOLED de 5.5”, rezistent la spargere şi crăpare, funcţie de încărcare TurboPower şi un acumulator care oferă autonomie pentru întreaga zi. Configuraţia este bazată pe chipsetul Qualcomm Snapdragon 835, seria Force Edition oferind performanţe comparabile vârfului de gamă Moto Z2 lansat anul trecut.

Moto Z2 Force Edition pune la dispoziţie sistem dual camera cu senzori de 12MP, unul color şi al doilea de tip monocrom, pentru sensibilitate crescută în condiţii de lumină slabă.

Noul smartphone este compatibil cu Moto Mods, utilizatorii având la dispoziţie o selecţie generoasă de accesorii care extind funcţionalitatea de bază: cameră 360°, consolă de joc, difuzor stereo, proiector video, acumulator suplimentar şi multe altele.

Moto Z2 Force Edition este disponibil la partenerii autorizaţi Motorola cu preţul recomandat de 2499 lei, TVA inclus.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult