Motorola pregătește Edge Lite, cu baterie de 4.700 mAh și 5G

19.06.2020
Motorola pregătește Edge Lite, cu baterie de 4.700 mAh și 5G

Motorola pregătește smartphone-ul Edge Lite, o versiune mai ieftină a modelului lansat recent. Terminalul apare în baza de date a arbitrului pieței telecom din SUA, Federal Communications Commission (FCC).

Numele de model al telefonului este XT2075-3. Potrivit zvonurilor, terminalul va avea o baterie de 4.700 mAh, 6 GB memorie RAM și capacitate de stocare internă de 128 GB. Dispozitivul va include chipset Snapdragon 765G, care îi oferă conectivitate 5G. Mai mult, modelul va fi livrat cu sistem de operare Android 10.

Alte informații nu se cunosc deocamdată despre proiect, care are numele de cod „Nairobi”.

Familia Edge are doi membri. Motorola Edge+ costă 1.000 de dolari, iar varianta de bază are prețul de aproximativ 680 de dolari.

Smartphone-urile scumpe nu se mai vând bine

Smartphone-urile scumpe nu se vând bine în această perioadă. Mulți oameni și-au pierdut locurile de muncă în pandemie, iar investițiile în telefoane nu sunt considerate o prioritate. De aceea, la mare căutare sunt modele mai accesibile.

Nu e de mirare astfel că cel mai bine vândut telefon cu Android în 2020 este modelul mid-range Galaxy A51, lansat de Samsung la sfârșitul anului trecut. Pe locul doi s-a situat Xiaomi Redmi Note 8, iar pe trei Redmi Note 8 Pro.

Tot în acest context, Samsung pregătește Galaxy S20 Lite, un nou membru al familiei S20, cu preț accesibil. Telefonul va avea, cel mai probabil, capacitate de stocare internă de 128 GB și va rula Android 10 cu interfață One UI 2.5.

Sursa: GSMArena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News