Motorola pregătește un flagship ușor și subțire, Moto S30 Pro, pe lângă Razr și noul X30 Pro. FOTO

08.08.2022
Motorola pregătește un flagship ușor și subțire, Moto S30 Pro, pe lângă Razr și noul X30 Pro. FOTO

Motorola urmează să lanseze două dintre cele mai așteptate telefoane ale sale din gama flagship. Unul este Razr 2022, cea de-a treia versiune cu ecran pliabil a clasicei serii de modele clamshell, iar cel de-al doilea este Edge 30 Pro/X30 Pro, primul telefon cu o cameră de 200 megapixeli. Se pare însă că evenimentul de pe 11 august va mai include un telefon, modelul S30 Pro, care ar putea fi un model subțire și ușor, ceva ce rar mai întâlnim în zona high-end.

Puține modele high-end din prezent se pot lăuda cu greutate sub 190 de grame

Conform Digital Chat Station, un leaker faimos de pe rețeaua de socializare Weibo din China, noul Moto S30 Pro de la Motorola va fi echipat cu hardware de top, comparabil cu cel al lui X30 Pro. vorbim despre un telefon echipat cu Snapdragon 888+, cu ecran OLED de 6,55” la 144 Hz, cameră principală de 50 megapixeli și acumulator de 4.270 mAh cu încărcare rapidă la 68W. Practic, este un telefon comparabil cu alte flagship-uri de pe piață, dar cu un procesor puțin mai vechi.

Diferența face că pe lângă el, Motorola va avea în ofertă și modelul Moto X30 Pro, cu cameră de 200 megapixeli și ecran mai mare, la 6,7”, care, cel mai probabil, va fi listat în ofertele magazinelor la un preț semnificativ mai mare.

Cel mai interesant aspect al lui Moto S30 Pro este însă faptul că va fi un telefon foarte ușor. Cu aceste specificații, ne așteptăm de obicei să primim telefoane între 190 și 210 grame și grosime mai mare. Se pare însă că Motorola a preferat o baterie mai mică decât alte modele din piață, care vin cu 4.500 sau chiar 5.000 mAh capacitate. Astfel, telefonul este mai ușor, dar și destul de subțire, încă: doar 7,6mm în profil.

Evenimentul de lansare pentru noile telefoane Motorola a fost mutat de pe 2 august pe data de 11, deci vom afla și informații oficiale despre noile telefoane în doar câteva zile.â

sursa: Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult