Motorola RAZR 2019: noi imagini 3D cu telefonul pliabil, realizate după planurile oficiale

11.02.2019
Motorola RAZR 2019: noi imagini 3D cu telefonul pliabil, realizate după planurile oficiale

Celebrul telefon mobil RAZR ar putea reveni pe piaţă sub forma unui smartphone cu ecran pliabil, planurile Motorola fiind dezvăluite prin înregistrarea unor brevete referitoare la forma şi funcţionalitatea unui astfel de dispozitiv. Dacă până în prezent aveam doar imagini teoretice cu un posibil RAZR, noile imagini 3D cu acesta sunt bazate pe planurile oficiale ale companiei, iar dispozitivul arată impresionant din multe puncte de vedere.

Waqar Khan, un pasionat de tehnologie şi design, a realizat modele 3D ale smartphone-ului Motorola RAZR „2019”, folosind planurile oficiale ale companiei, dar şi modelele mai vechi. Rezultatul este un smartphone care aduce aminte de dispozitivele originale din seria RAZR atunci când este închis, în timp ce oferă toate avantajele unui smartphone obişnuit atunci când este descis.

La exterior poate fi observat un display secundar de dimensiuni mici, care ar putea fi folosit pentru realizarea de selfie-uri, dispozitivul fiind echipat cu o singură cameră. În partea de jos pare să existe un spaţiu destul de mare, unde probabil ar putea fi găzduite multe dintre componentele electronice, în timp ce balamaua ar putea ascunde „bucla” care se produce atunci când ecranul este pliat.

Nui este clar de ce există un „notch” în display, întrucât există soluţii hardware mai eficiente care să ascundă grila pentru difuzor, mai ales când luăm în considerare faptul că acest concept nu integrează şi o cameră frontală.

Galerie foto

Conform Wall Street Journal, noul Motorola RAZR ar putea fi lansat în 2019 în SUA, exclusvi prin reţeaua Verizon, la un preţ de aproximativ 1.500 de dolari americani. Acesta ar putea fi însă produs în ediţie limitată, cu o producţie de maximum 200.000 de unităţi. Probabil că dacă un astfel de dispozitiv ar avea succes, Motorola ar mări producţia pentru un eventual RAZR 2.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult