Motorola RAZR 3 apare în primele imagini neoficiale. Va fi un model high-end cu design nou

09.05.2022
Motorola RAZR 3 apare în primele imagini neoficiale. Va fi un model high-end cu design nou

Motorola a fost unul dintre primii producători care au adus pe piață telefoane pliabile în urmă cu câțiva ani, dar planurile sale pe acest segment de piață au cam stagnat. După două lansări cu succes limitat în seria RAZR, Motorola pare că a luat o pauză. Totuși, se pare că în viitorul apropiat s-ar putea să primim un nou model în această serie, Motorola RAZR 3, cu un design schimbat, mai modern, care pare că se inspiră de la concurență.

Motorola RAZR 3 va aduce schimbări majore de design

Site-ul 91mobiles a publicat în parteneriat cu „leaker-ul” Evan Blass primele două fotografii cu ceea ce pare a fi un nou Motorola RAZR. Telefonul din generația a treia renunță însă la liniile de design „clasice”, pătrățoase, inspirate de telefoanele RAZR de la începutul anilor 2000, în favoarea unei forme mai moderne, cu margini rotunjite. De fapt, la prima vedere, telefonul seamănă foarte mult cu un Samsung Galaxy Z Flip3, în special în zona camerelor de pe exterior, dar și la interior.

Motorola RAZR 3 closed

Asta pentru că RAZR 3 pare că folosește un sistem cu două camere poziționate la fel ca pe modelele Flip, într-un colț, nu central, așa cum am văzut anterior pe modelele Motorola RAZR. Apoi, ecranul intern renunță la „notch” și la „bărbia” din partea de jos, în favoarea unui ecran pliabil fără întreruperi și fără un senzor de amprentă în partea de jos. Camera frontală este integrată într-un „hole-punch” așa cum vedem pe majoritatea telefoanelor din ultimii ani, iar amprenta este în butonul power.

Hardware-ul telefonului va fi unul high-end

La nivel de specificații hardware, vorbim despre un telefon high-end, pentru prima dată în cadrul acestei serii. Procesorul este un Snapdragon 8 Gen 1, care ar putea fi înlocuit cu un Snapdragon 8 Gen1+, dacă acesta va fi disponibil atunci când telefonul va fi lansat. Configurațiile hardware cu 8 sau 12 GB RAM și 256 sau 512 GB sugerează că vom avea de a face cu un telefon scump. Alte upgrade-uri vom vedea la nivelul camerelor, care vor integra senzori de 50, respectiv 13 megapixeli, pentru wide și ultra-wide. Ecranul rămâne însă unul Full HD+.

Motorola RAZR 3 open

Conform 91mobiles, Motorola RAZR 3 ar putea fi lansat fie în luna iulie, fie în august, deci așteptarea nu va fi foarte lungă. Întrucât Motorola este acum un brand al companiei chineze Lenovo, telefonul ar putea debuta în China, înainte ca acesta să fie lansat pe piețele din Vest.

sursa: 91mobiles

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult