Motorola RAZR apare în noi fotografii, care prezintă ecranul exterior şi ecranul pliabil

01.11.2019
Motorola RAZR apare în noi fotografii, care prezintă ecranul exterior şi ecranul pliabil

Nu a trecut mult de la ultimele fotografii „neoficiale” pe care le-am văzut cu Motorola RAZR că am primit încă o serie de imagini care mai dezvăluie câteva detalii despre telefon. Acestea sunt concentrate în special în jurul celor două display-uri pe care telefonul pliabil le va integra, unul mic, exterior, pentru notificări, ora exactă şi câteva scurtături către anumite funcţii ale aplicaţiilor, şi unul mare, pliabil, la interior.

Ecranul exterior de la Motorola RAZR ne aminteşte de cel de pe telefoanele de la începutul anilor 2000, toate variantele cu „clapetă” fiind echipate şi cu un astfel de display, care putea îndeplini diverse funcţii. Unele afişau doar ora exactă, altele afişau şi câteva notificări, sau numele contactului care apelează. De data aceasta însă, acesta va fi tactil, anumite funcţii putând fi realizate fără a mai deschide ecranul principal.

De exemplu, poţi vedea liniuţele de semnal şi starea bateriei, ora exactă, data şi vremea, dar şi porni anumite aplicaţii rapid dintr-o bară. În fotografia publicată de Evan Blass, putem vedea scurtături către Spotify, Gmail, WhatsApp şi SMS, cu posibilitatea de a citi mesajele din aplicaţii sau a controla redarea de muzică. De asemenea, acesta poate facilita selfie-uri cu camera principală.

Ecranul interior, adevăratul „star” al acestui dispozitiv este însă foarte similar cu ceea ce am văzut în leak-urile din trecut. Noua fotografie la calitate înaltă prezintă un ecran cu formă neobişnuită. Acesta este foarte înalt, probabil mai înalt şi decât cele 21:9 pe care le-am văzut pe variantele One Vision şi One Action de la Motorola, cu un notch în partea de sus. Curios este însă faptul că ecranul nu are linii drepte sus şi jos, având mai degrabă forme rotunjite.

Se pare că Motorola RAZR va integra şi o cameră frontală la interior, alături de un difuzor pentru apeluri. Totuşi, nu este clar cum vor fi integrate toate componentele într-un dispozitiv care atunci când este deschis pare să fie foarte subţire. Există un spaţiu care poate fi populat cu componente în partea de jos, însă nu este clar cât de mare va fi acumulatorul şi dacă va reuşi să alimenteze cele două display-uri pentru o zi întreagă de utilizare.

Ce nu poate fi văzut în fotografia publicată de Evan Blass este „cuta” de pe mijlocul ecranului, care este foarte evidentă la Galaxy Fold şi probabil că va fi şi pe modelul Mate X de la Huawei. Evenimentul de lansare pentru Motorola RAZR este programat pentru 14 noiembrie.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult