Motorola RAZR în varianta pliabilă apare în noi imagini care dezvăluie design-ul final

29.04.2019
Motorola RAZR în varianta pliabilă apare în noi imagini care dezvăluie design-ul final

Au apărut multe informaţii pe căi neoficiale despre presupusul telefon pliabil Motorola Razr, însă acum avem şi primele imagini care ar putea sugera că acesta este mai mult decât un zvon. Până acum, fotografiile cu dispozitivul erau realizate conform specificaţiilor din brevetul înregistrat de către Motorola, iar imaginile noi „semi-oficiale” care au apărut pe internet sugerează că acelea erau destul de aproape de produsul final.

O serie de imagini neoficiale au apărut pe site-ul /LEAKS, acestea prezentând ceea ce pare a fi pachetul oficial al noului Motorola Razr. Acesta pare să fie decorat cu noul logo RAZR, care a apărut deja pe internet în urmă cu doar câteva săptămâni, alături de noul telefon pliabil şi accesoriile cu care acesta este livrat în pachet.

Din punct de vedere al design-ului, noul Motorola RAZR pare să păstreze liniile clasicului Motrola RAZR V3, lansat în urmă cu 15 ani. Acesta beneficiază de un display pliabil care se pliază de la jumătate şi un spaţiu proeminent în partea de jos, unde probabil că vor fi integrate anumite elemente hardware precum difuzoarele şi alte componente electronice.

Se pare că Motorola plănuieşte să livreze acest telefon alături de o husă de protecţie, un cablu USB Type-C, o pereche de căşti Type-C, un încărcător şi un adaptor Type-C-to-jack 3,5mm. Cutia are o formă de prismă, rotunjită în partea de sus, completând astfel pachetul „premium” al acestui dispozitiv. În ciuda faptuluică Motorola RAZR în varianta pliabilă este aşteptat cu hardware mid-range, bazat pe un chipset Snapdragon din seria 700, telefonul va fi pus la vânzare la un preţ de peste 1.000 de dolari, conform zvonurilor.

Pe lângă ecranul pliabil cu notch de 6,2”, Motorola RAZR va integra şi un display extern cu rezoluţie 800 x 600, care va oferi acces la scurtături pentru aplicaţii uzuale şi ar putea servi drept oglindă pentru selfie-uri.

Toate aceste detalii sunt încă neconfirmate, însă având în vedere că aceste imagini şi-au făcut deja drum spre internet, există posibilitatea ca un anunţ oficial să fie iminent. Cel mai probabil însă, un Motorola RAZR ar putea fi lansat spre finalul lui 2019.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult