Nexus 5, oferit în mai multe versiuni de culoare

Nexus 5, oferit în mai multe versiuni de culoare

LG pare hotărât să diversifice opţiunile prezentate celor interesaţi să achiziţioneze un exemplar Nexus 5, punând la dispoziţie şi alte variante de culoare în afara obişnuitelor alb şi negru.

Surprinsă doar pentru scurt timp, modificarea adusă în oferta magazinului Google Play permite cumpărătorilor să comande telefonul LG Nexus 5 şi în variantă de culoare roşie, albastru, galben, verde, portocaliu sau mov. Desigur, cei care preferă albul sau aspectul sobru oferit de o carcasă neagră vor mai putea comanda şi aceste variante.

Nexus 5, oferit în mai multe versiuni de culoare

Din păcate data la care Google va oficializa noile versiuni de culoare nu este cunoscută şi nici dacă modificarea va aduce cu sine şi ajustări asupra preţului cerut pentru modelul Nexus 5. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult