Noi detalii despre Moto E, smartphone-ul compact şi ieftin de la Motorola

Noi detalii despre Moto E, smartphone-ul compact şi ieftin de la Motorola

Despre viitorul smartphone Moto E de la Motorola, versiunea ceva mai compactă şi mai ieftină a popularului Moto G, am mai auzit până acum. Cum compania se pregăteşte pentru un eveniment care va avea loc mâine, nu este de mirare că zvonurile şi informaţiile neoficiale despre Moto E au continuat să iasă la iveală într-un ritm din ce în ce mai alert.

Conform imaginilor publicate de un comerciant brazilian, iminentul Moto E va avea un design foarte apropiat de cel al modelului Moto G. Difuzorul va fi mutat în faţă, însă camera video frontală a fost eliminată pentru a reduce, mai mult ca sigur, costurile de producţie.

Specificaţiile apărute cu această ocazie confirmă ceea ce ştiam deja. Moto E va oferi un ecran cu o diagonală de 4,3”, informaţiile despre rezoluţie oscilând însă între qHD şi HD. Platforma hardware va fi compusă dintr-un procesor Qualcomm dual-core cu frecvenţă de 1,2 Ghz, 1 GB de memorie RAM, 4 GB de memorie internă, un binevenit slot MicroSD compatibil cu carduri de până la 32 GB, o camera foto cu senzor de 5 MP şi o baterie cu o capacitate de 1980 mAh. La fel ca Moto G, şi Moto E va fi oferit într-o versiune Dual SIM.

Informaţiile apărute acum trei săptămâni afirmau că viitorul Moto E va oferi o carcasă cu o grosime de numai 6,2 milimetri, un progres vizibil de la cei 11,5 milimetri ai modelului Moto G. Culorile disponibile pentru carcasă vor fi negru, turcoaz şi galben. Preţul este încă o enigmă, zvonul anterior afirmând că acesta va costa circa 230 de dolari cu tot cu taxe, ceea ce pare cam mult ţinând cont de evoluţia preţului modelului Moto G.

Motorola a anunţat că va organiza mâine un eveniment, iar şansele ca să asistăm la dezvăluirea acestui produs sunt foarte mari, ţinând cont că despre vârful de gamă X+1 nu se ştie practic nimic în acest moment.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News