Motorola va dezvălui următorul său smartphone în data de 13 mai

Motorola va dezvălui următorul său smartphone în data de 13 mai

Motorola s-a bucurat de atenţia şi aprecierea publicului după lansarea primelor telefoane dezvoltate integral sub tutela Google, adică Moto X şi Moto G, acestea oferind o combinaţie atrăgătoare de specificaţii, software şi preţ. Chiar dacă Motorola are un nou proprietar, compania îşi continuă programul de lansări şi promite să ne arate noutăţi pe data de 13 mai.

Compania Motorola a trimis invitaţiile oficiale pentru un eveniment care va avea loc pe 13 mai la Londra. Ca orice invitaţie de acest fel, nici cea de faţă nu dezvăluie identitatea produsului care va fi anunţat, însă afirmă că va fi vorba despre un smartphone accesibil.

În ultima lună, au ieşit la iveală zvonuri referitoare la un posibil telefon Moto X+1, despre care nu se ştie însă nimic, şi informaţii ceva mai bogate despre Moto E, o versiune ceva mai modestă dar şi mai subţire a popularului Moto G.

Deoarece invitaţia Motorola subliniază „Price for all”, este posibil să fie vorba despre acest din urmă produs, însă nimic nu este sigur în acest moment.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News