Noi imagini cu Pixel 5, care par reale, au apărut pe internet. Ce aflăm despre smartphone

25.08.2020
Noi imagini cu Pixel 5, care par reale, au apărut pe internet. Ce aflăm despre smartphone

Noi imagini cu Pixel 5, smartphone-ul vârf de gamă pe care Google îl pregătește, au apărut pe internet, iar de această dată par să fie reale. Alături de acest model (cel negru) apare, în imagini, Pixel 4a 5G.

Imaginile au fost publicate pe Reddit, apoi șterse. Acestea au fost însoțite și de informații despre caracteristicile tehnice ale telefoanelor.

Google a anunțat cele două modele împreună cu Pixel 4a, dar nu a oferit detalii despre ele. Potrivit zvonurilor, dispozitivele vor fi lansate în toamnă, cel mai probabil în octombrie.

Citește și: ZenFone 7 în primele imagini: cameră „flip” triplă și jack pentru căști lipsă

În ceea ce privește Pixel 5, acesta va include senzor de amprentă (care lipsește de pe seria Pixel 4) pe partea din spate, sistem dual-camera (main și wide) și cameră frontală de tip hole-punch.

Pixel 5 și Pixel 4a 5G vor veni cu carcase din plastic

Mai mult, Pixel 5 va include chipset Snapdragon 765G, 8 GB memorie RAM, baterie de 4.000 mAh și display cu rată de reîmprospătare de 90 Hz. Carcasa va fi realizată din plastic, iar jack-ul audio ar fi fost eliminat.

Citește și: Smartphone-uri realizate în China fură în secret banii utilizatorilor

Modelul Pixel 4a 5G va avea, se pare, baterie de 3.800 mAh, 6 GB memorie RAM și display de 60 Hz. Mai mult, dispozitivul va include jack audio de 3,5 mm și va avea, de asemenea, carcasă din plastic.

Anul trecut, Google a vândut 7,2 milioane de smartphone-uri, cu 52% mai multe decât în 2018. Cererea a fost mare pentru aceste dispozitive în SUA, Japonia și Europa de Vest.

Sursa: The Verge

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult