Noile imagini cu HTC M8 confirmă designul modificat, camera foto dublă şi bliţul Dual Tone

06.03.2014
Noile imagini cu HTC M8 confirmă designul modificat, camera foto dublă şi bliţul Dual Tone

Mai avem de aşteptat două săptămâni şi jumătate până la ziua în care HTC va prezenta oficial terminalul M8, urmaşului popularei vedete One. Între timp, informaţiile şi imaginile neoficiale continuă să iasă la iveală şi, chiar dacă nu ne dezvăluie tot ce am vrea să ştim, măcar ne arată în linii mari produsul la care ar trebui să ne aşteptăm.

HTC M8 a fost deja subiectul unei prezentări video, al cărei autor este căutat pentru încălcarea clauzelor de confidenţialitate, însă micile detalii care nu au putut fi remarcate prea bine din cauza rezoluţiei scăzute sunt dezvăluite acum într-o nouă imagine, ceva mai concludentă decât anterioarele imagini 3D de presă. Carcasa telefonului One a folosit o structură suprapusă de aluminiu şi plastic acoperit cu ceramică care a avut marginile tăiate drept, în timp ce modelele One Mini şi One Max au folosit o ramă suplimentară din material plastic, însă noul produs HTC merge ceva mai departe.

Viitorul M8 se apropie mai mult de designul original, însă elimină complet stratul intermediar din material plastic şi oferă o carcasă monobloc fabricată integral din aluminiu. După cum se remarcă din imaginea de mai sus, curbura muchiilor şi a colţurilor este mai amplă, HTC încercând probabil să păstreze ergonomia foarte bună a modelului anterior în ciuda creşterii dimensiunii ecranului.

Enigmatica este rama din material plastic lucios din partea superioară, acesta ascunzând probabil clasicul emiţător infraroşu pe care modelul  anterior l-a ascuns în butonul Power/Lock. Această ramă este cam mare pentru a ascunde doar un senzor şi, fără a exclude posibilitatea unei simple decizii de design, aceasta ar putea ascunde şi alte surprize.

O altă imagine, provenita de data aceasta din cunoscuta sursă @evleaks, ne arată de aproape cele două camere foto. Această imagine confirmă bliţ-ul Dual Tone cu LED-uri de culori diferite, care va permite ajustarea temperaturii de culoare în funcţie de iluminarea din mediul ambiant, dar nu ne spune prea multe despre funcţia pe care o va îndeplini camera secundară. Speculaţiile anterioare afirmă că vom avea de-a face cu un sistem  dublu care va permite refocalizarea ulterioară a imaginilor şi micşorarea sau mărirea după dorinţă a profunzii de câmp, însă pentru clarificări va trebui să aşteptăm lansarea oficială a produsului.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News