Noile imagini cu OnePlus Open dezvăluie un design diferit pentru modelul pliabil. FOTO

07.08.2023
Noile imagini cu OnePlus Open dezvăluie un design diferit pentru modelul pliabil. FOTO

OnePlus este următorul brand de smartphone-uri care va intra pe piața de dispozitive pliabile, cu un model numit „Open”. Acesta trebuia să fie anunțat cândva înainte de sfârșitul verii, dar decizia de a renunța la furnizorul de ecrane BOE în favoarea Samsung a dus la amânarea acestui dispozitiv. Se pare însă că timpul în plus de dezvoltare permite OnePlus să aducă și alte modificări la nivel de design și hardware intern, noile imagini cu telefonul fiind diferite de cele inițiale, pe care le-am văzut în urmă cu doar câteva săptămâni.

OnePlus Open va fi bazat mai degrabă pe desgin-ul modelelor Oppo Find N

În primul rând, OnePlus pare că dorește să creeze un dispozitiv de dimensiuni mai mici decât originalul prototip Open. Acesta seamănă mai puțin cu Galaxy Z Fold de la Samsung și mai mult cu Oppo Find N2 al companiei-mamă. Astfel, este posibil să fie vorba despre un dispozitiv cu ecran pliabil mai mic, dar cu un ecran exterior mai lat, care să permită utilizarea confortabilă și atunci când telefonul este pliat.

ONEPLUS-OPEN-5K-4-scaled
Foto: Smartprix x Onleaks

Camera foto de pe spatele dispozitivului ste încadrată într-o insulă rotundă și integrează trei senzori și lentile. Există și un logo Hasselblad pe acest modul, iar blitz-ul pare să fie poziționat în colțul capacului de pe spate. S-ar putea ca un senzor 3D TOF să fie de asemenea integrat, pentru focalizare îmbunătățită.

Noile imagini, publicate de Smartprix și Onleaks, dezvăluie și butoanele fizice ale telefonului. Prototipul original nu avea buton de power, dintr-un motiv sau altul, însă noul OnePlus Open cu design modificat include un buton power (care va integra, cel mai probabil și senzorul de amprentă), un buton cu două poziții pentru volum și pe laterala din stânga, va integra celebrul slider pentru profiluri audio, la fel ca alte flagship-uri OnePlus din trecut.

OnePlus-Open-Early-Proto-VS-Pre-Prod-Unit-scaled
Prototipul original vs. cel nou. Foto: Smartprix x Onleaks

Având în vedere că OnePlus Open ar putea întârzia câteva luni bune, s-ar putea ca acesta să adopte o configurație hardware cu Snapdragon 8 Gen 3, întrucât noul procesor de la Qualcomm urmează să fie anunțat oficial la sfârșitul lunii octombrie.

sursa: Smartprix

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult