OnePlus V Fold apare în imagini 3D neoficiale. Are câteva elemente de design neobișnuite

21.06.2023
OnePlus V Fold apare în imagini 3D neoficiale. Are câteva elemente de design neobișnuite

Am presupus că telefonul pliabil de la OnePlus va fi doar un Oppo Find N2 cu alt nume și design puțin schimbat, dar noile imagini publicate de leakeri cu renume precum OnLeaks și publicația SmartPrix sugerează însă că pliabilul OnePlus V Fold va adopta câteva elemente de design foarte diferite față de „fratele său” deja lansat în China. Se pare că acest model va fi mai mare și va adopta câteva concepte de design diferite chiar și față de alte telefoane pliabile pe format „Fold” din piață.

Design-ul OnePlus V Fold, dezvăluit

De exemplu, OnePlus V Fold va fi unul dintre puținele telefoane pliabile din piață cu margini complet plate, nu rotunjite. Cât de confortabil ar fi un astfel de dispozitiv nu este însă clar, dar OnePlus pare să încerce ceva diferit, măcar, într-o piață plină de clone de Samsung. La fel ca alte telefoane OnePlus, și modelul V Fold ar adopta slider-ul de alerte, care este însă mutat pe partea din dreapta, probabil din cauza spațiului limitat la interior.

OnePlus-Fold-5K4-scaled

Curios este însă că putem vedea pe partea din dreapta doar un buton dublu pentru volum, fără un buton de power. Tradițional, telefoanele pliabile au folosit butoane power fizice cu senzor de amprentă integrat. Este posibil ca această omisiune să fie doar o greșeală în realizarea modelului 3D. De altfel, OnLeaks spune că aceste imagini sunt realizate pe baza design-ului unui prototip, deci ar putea apărea schimbări înainte de intrarea în producția finală.

Partea din spate este de asemenea neobișnuită. Avem un modul de cameră rotund, cu trei obiective individuale și logo-ul Hasselblad, dar blitz-ul este mutat din această zonă către colțul dispozitivului.

oneplus v fold power button

Capacul din spate este acoperit cu „piele vegană”, ceea ce producătorii de telefoane au hotărât să numească plasticul texturat pentru a imita pielea naturală. Ce-i drept, senzația la atingere este plăcută și imită bine pielea, dar cu ocazia asta, reușesc să vândă telefoane cu spate din plastic în zona high-end, fără să se mai obosească cu sticla, care este considerat un material mai premium.

Lansarea lui OnePlus V Fold este așteptată cândva în luna august.

OnePlus-Fold-5K2-scaled

sursa: SmartPrix

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult