Nord 2 CE: primele imagini cu noul telefon mid-range de la OnePlus

19.12.2021
Nord 2 CE: primele imagini cu noul telefon mid-range de la OnePlus

Nu a durat mult până când primele imagini cu OnePlus Nord 2 CE au ajuns pe internet. Acestea sunt realizate pe baza planurilor oficiale, probabil obținute de la o companie care produce accesorii și dezvăluie forma generală a dispozitivului. Nord 2 CE este un model mid-range de la OnePlus, care va intra în oferta companiei la un preț mai accesibil decât modelul Nord 2 „original”, care era un mid-range din gama superioară.

OnePlus Nord 2 CE schimbă câteva elemente de design

Din imaginile publicate de 91mobiles putem observa că OnePlus Nord 2 CE beneficiază de o formă generală similară cu cea a lui Nord 2. Telefonul are un ecran perforat în colțul din stânga-sus, un modul de cameră cu trei senzori dar nu integrează și un slider pentru profilurile audio.

Totuși, spre diferență de OnePlus Nord 2, acest model va integra și un jack pentru căști de 3,5mm, un avantaj pentru cei care preferă în continuare căștile pe fir, față de căști Bluetooth sau cu USB-C. Modulul de camere este însă puțin diferit. Cele două camere principale sunt poziționate la fel, unul sub celălalt, însă cea de-a treia se mută în partea din dreapta.

Configurația hardware a lui OnePlus Nord 2 CE sugerează câteva mici compromisuri la anumite capitole. De exemplu, procesorul Dimensity 900 este mai puțin performant decât Dimensity 1200 de pe Nord 2, iar ecranul OLED de 6,4” are refresh rate la 90 Hz, nu la 120 Hz. Încărcarea este însă foarte rapidă, la 65W, putând alimenta într-un timp foarte scurt acumulatorul de 4.500 mAh. Camera principală adoptă un senzor de 64 megapixeli, față de cel de 50 megapixeli de pe modelul anterior, în timp ce camerele ultra wide și de adâncime folosesc senzori de 8, respectiv 2 megapixeli.

Lansarea este așteptată cândva la începutul anului 2022.

sursa: 91mobiles, via Android Authority

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult