Nothing Phone 2 ar putea fi considerabil mai scump decât modelul actual

22.06.2023
Nothing Phone 2 ar putea fi considerabil mai scump decât modelul actual
foto: MKBHD

Contrazicând zvonurile cum că Nothing Phone 2 nu va fi un „flagship killer” veritabil, noi dezvăluiri arată creșteri abrupte de prețuri pentru noua serie.

Valabil pentru piața europeană, prețul ar urma să pornească de la 729 euro, pentru echiparea de bază cu 256GB stocare internă. Spre comparație, predecesorul Nothing Phone 1 a avut un preț de lansare de numai 469 euro în echiparea de bază. De aici, oferta arată și mai puțin tentant, versiunea Nothing Phone 2 cu 512GB memorie urcând costul la 849 euro.

Punând sare pe rană, poți cumpăra chiar acum un telefon Pixel 7 la prețul 649 euro, beneficiind de „pedigri-ul” Google și toate avantajele firmware-ului Pixel.

Pentru prețul cerut, Nothing Phone 2 ar urma să ofere o configurație bazată pe Snapdragon 8 Plus Gen 1 (soluția de anul trecut pentru telefoane-flagship), ajutată cu un acumulator de 4700mAh.

Având în vedere că Nothing Phone 1 de anul trecut a fost un model foarte apreciat, în ciuda procesorului său mid-range Snapdragon 778+, cu siguranță fanii brand-ului se vor bucura de upgrade-ul de performanță pe care Noting Phone îl va oferi. Rămâne de văzut și dacă vor fi dispuși să plătească „taxa de intrare” care cam lasă în urmă acea categorie irezistibilă de telefoane premium-aspirante, intrând ferm pe terenul alternativelor oferite de branduri consacrate, precum Google și Samsung.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult