Nothing Phone (2) primește lista de specificații hardware „neoficiale”

08.05.2023
Nothing Phone (2) primește lista de specificații hardware

Nothing Phone (2) va fi un upgrade substanțial de la modelul original de anul trecut, acesta adoptând un chipset high-end, chiar dacă nu va fi unul din cea mai recentă generație. Se pare că aflăm acum și restul de specificații hardware, înainte ca telefonul să fie dezvăluit oficial. Odată cu aceste informații avem și un prim render 3D al telefonului, bazat pe teaser-ujl foto pe care Nothing l-a publicat recent pe conturile sale de socializare.

Nothing Phone (2) va face trecerea spre zona high-end „inferioară”

Imaginea 3D nu reprezintă design-ul final al telefonulu, ci doar poziționează acele elemente surprinse în fotografia oficială pe forma unui telefon Nothing. Toate elementele luminoase de la prima generație sunt păstrate astfel în aceleași locuri, iar alte detalii de pe spatele transparent lipsesc. Cu siguranță, Nothing va decora întregul capac de pe spatele telefonului cu diverse înscrisuri și elemente grafice.

Referitor la configurația telefonului, știam deja că acesta este echipat cu un Snapdragon 8+ Gen 1. Compania a anunțat încă de la MWC că are un parteneriat cu Qualcomm pentru a folosi un procesor din seria Snapdragon 8, iar ulterior a fost confirmat faptul că este vorba despre procesorul de top din 2022, nu despre noul cip folosit pe flagship-urile din 2023, Snapdragon 8 Gen 2.

Pe lângă acest procesor, Nothing Phone (2) va fi echipat și cu 8 sau 12 GB RAM LPDDR5, 128 sau 256 GB stocare pe format UFS 3.1 și cu un ecran de 6,55”. Acesta din urmă ar folosi un panel OLED cu rezoluție Full HD+ și refresh rate la 120 Hz, cu senzor de amprentă integrat. Dacă design-ul va fi păstrat, ne putem aștepta ca acest panel să fie complet plat. Zvonurile vorbesc despre o baterei de 5.000 mAh cu încărcare rapidă și încărcare wireless, cât și despre un modul NFC. Camera principală ar folosi un senzor de 50 megapixeli cu stabilizare optică.

Telefonul este așteptat cândva în iunie sau iulie, la un an distanță de anunțul oficial Nothing Phone (1).

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult