Nothing Phone 2a a fost confirmat!

01.02.2024
Nothing Phone 2a a fost confirmat!

Compania Nothing se pregătește să lanseze pe piață un nou smartphone, denumit Nothing Phone (2a), care promite să aducă îmbunătățiri semnificative față de modelul anterior oferit la preț accesibil. Deși data exactă de lansare nu a fost încă dezvăluită, anunțul oficial confirmă faptul că noul dispozitiv va fi prezentat în curând, scrie 91 Mobile.

În plus, Nothing a dezvăluit și că va lansa produsele CMF Buds și CMF Neckband Pro, însă detaliile despre aceste produse rămân, în continuare, necunoscute.

Nothing Phone (2a) este prezentat ca o versiune îmbunătățită a modelului Nothing Phone (2), concentrându-se pe experiența optimă de utilizare și pe satisfacerea nevoilor esențiale ale utilizatorilor. Compania a menționat că noul model va prelua unele dintre caracteristicile populare ale dispozitivului Nothing Phone (2), sugerând că Phone (2a) va fi o variantă mai accesibilă a acestuia. Astfel, se așteaptă ca prețul să fie mai mic în comparație cu modelul anterior.

Cu ce funcții vine Nothing Phone 2a

Pe lângă anunțarea numelui noului dispozitiv, compania a anunțat și lansarea Glyph Developer Kit, care va permite aplicațiilor Android de la terți să controleze Interfața Glyph. Per-total, lansarea noului kit le oferă dezvoltatorilor posibilitatea de a integra funcționalități noi în aplicațiile lor.

Conform zvonurilor, Nothing Phone (2a) ar putea include un ecran OLED cu o rată de reîmprospătare de 120Hz, caracteristică întâlnită în mod obișnuit la telefoanele din gama low-budget. Se spune că dimensiunea ecranului va fi de aproximativ 6.7 inch, iar, în ceea ce privește performanța, se zvonește că telefonul va fi echipat cu un procesor MediaTek Dimensity 7200 SoC, împreună cu 8GB RAM și 128GB spațiu de stocare. De asemenea, se așteaptă ca dispozitivul să ruleze pe cel mai recent sistem de operare Android 14.

În ceea ce privește sistemul de camere, zvonurile indică prezența unei configurații cu două camere, una dintre ele având o rezoluție de 50 de megapixeli.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult