Noul flagship de gaming, Nubia Red Magic 7 Pro, pregătit pentru lansare globală

08.04.2022
Noul flagship de gaming, Nubia Red Magic 7 Pro, pregătit pentru lansare globală

Ajuns mai întâi pe piața din China, Nubia Red Magic 7 Pro vine cu specificații impresionante și un sistem de răcire adaptat pentru a face față chiar și celor mai solicitante jocuri de Android.

Potrivit invitației oficiale, Nubia va dezlănțui următoarea ”bestie de gaming” pe 12 aprilie. Chiar și fără menționarea explicită a gamei Red Magic, exprimarea folosită nu lasă loc de interpretări despre produsul vizat.

Nubia Red Magic 7 Pro ar putea ajunge pe rafturile magazinelor la scurt timp după anunțul oficial de lansare, la un preț simțitor mai mare decât cei aproximativ 670 euro ceruți în ofertele magazinelor cu livrare din China.

Livrat cu un design exterior de-a dreptul extravagant, Red Magic 7 Pro dispune de atuuri precum sistem de răcire activ (include ventilator) și interfață touch cu rată de eșantionare la 500Hz și zone sensibile la atingere care pot emula funcționalitatea unui gamepad. Principalele specificații cuprind un ecran AMOLED de 6.8 inch (rezoluție 1080×2400 pixeli și 120Hz), chipsetul Snapdragon 8 Gen 1 ajutat cu 8GB, 12GB sau 16GB memorie RAM, respectiv 128GB/256GB/512GB/1TB stocare internă (în funcție de versiune). Mai puțin importantă, configurația foto are ca element principal o cameră de 64MP, secondată de o cameră ultra-wide de 8MP și cameră macro de 2MP.

Pentru a nu perturba în niciun fel experiența de gaming, camera frontală de 16MP este de tip under-screen.

Foarte important pentru gaming, acumulatorul cu o capacitate de 5000mAh este protejat cu un sistem avansat răcire și asistat cu un circuit de alimentare care permite încărcare rapidă 0-100% în doar 15 minute, folosind o putere maximă de 135W livrată prin cablul USB-C.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult