Noul flagship OPPO, modelul Find X2 este aproape gata de lansare

29.01.2020
Noul flagship OPPO, modelul Find X2 este aproape gata de lansare

Diferenţiat de restul competiţiei prin camera foto ascunsă sub capacul din spate, acţionată prin glisare, OPPO Find X a fost foarte bine primit de publicul asiatic, producătorul lucrând de ceva timp la o continuare pentru acesta.

Aşteptat să fie dezvăluit în curând, succesorul OPPO Find X2 va avea şi versiune Pro. Cele două produse identificate cu numele de model CPH2023 şi CPH2025 au apărut deja pe site-ul autorităţii de certificare e echipamentelor de comunicaţii wireless din Thailanda, indicând apropierea evenimentului de lansare.

Evitând escaladarea speculaţilor, vicepreşedintele OPPO Brian Shen a confirmat existenţa noului flaghis cu o postare în reţeaua de socializare Weibo, oferind şi câteva detalii în plus menite să atragă atenţia fanilor. Aflăm astfel că OPPO Find X2 vine cu ecran 2K şi rată de refresh la 120Hz, resoectuv tehnologia de încărcare rapidă SuperVOOC, livrând o putere de până la 65W prin cablul USB-C. Cu o altă postare pe Twitter, acelaşi Brian Shen a povestit experienţa sa hand-on cu OPPO Find X2, descriind un ”ecran cu performanţe fără egal”.

Din păcate, în afara ecranului QHD (1440p) şi tehnologia de încărcare rapidă nu avem prea multe detalii pe partea de specificaţii, rămânând ca alte dezvăluiri să completeze informaţiile care lipsesc.

Cât despre data de lansare, ştim doar că OPPO a confirmat din timp participarea la expoziţia MWC 2020, ţinută la Barcelona spre finalul lunii februarie.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult