Noul Google Pixel Fold s-ar putea lansa în toamna acestui an

07.02.2024
Noul Google Pixel Fold s-ar putea lansa în toamna acestui an

Google se pregătește să le ofere utilizatorilor o toamnă plină de surprize tehnologice în 2024, cu planuri de a lansa nu doar seria Pixel 9, ci și mult așteptatul Pixel Fold echipat cu noul cip Tensor G4. Noul dispozitiv pliabil este așteptat să aducă upgrade-uri semnificative față de predecesorii săi, promițând o performanță îmbunătățită și mai multe caracteristici de top, scrie GSM Arena. 

Deși Google și-a făcut deja debutul în lumea telefoanelor pliabile cu primul Pixel Fold, prezentat la conferința Google I/O din mai anul trecut, se pare că gigantul tech a păstrat o surpriză și pentru toamna anului 2024. Potrivit zvonurilor, noua serie Pixel Fold va fi echipată cu cipul Tensor G4, pe care Google îl testează și pentru modelele Pixel 9 și Pixel 9 Pro. Astfel, raportul sugerează că Pixel Fold ar putea fi lansat alături de aceste modele în luna octombrie.

Cu ce specificații noi ar putea veni noul Pixel Fold 2

Ceea ce face și mai interesantă această lansare este faptul că Pixel Fold 2 este testat cu 16 GB de RAM, o cantitate semnificativ mai mare față de orice alt telefon Pixel lansat până acum. Mai mult, telefonul va beneficia de stocare UFS 4.0, mai rapidă decât cea a modelului original Pixel Fold, promițând astfel o experiență de utilizare superioară.

Rapoartele sugerează că Pixel 9 Pro va avea un ecran plat de aproximativ 6.5 inch, mai mic decât predecesorul său, și va include un decupaj central pentru camera selfie, cu rame subțiri pe toate cele patru laturi ale ecranului.

În prezent, telefonul Pixel Fold al celor de la Google este oferit de site-urile de specialitate de la prețuri începând cu 7.700 RON. Ca și specificații, dispozitivul oferă o memorie RAM de până la 12GB, și un ecran de 7.6 inchi. Un aspect impresionat al dispozitivului este camera, care vine cu nu mai puțin de 48 MP. Pe partea de baterie, gigantul tehnologic s-a lăudat că oferă una dintre cele mai puternice dispozitive de pe piață, cu o baterie de 4821 mAh.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult