În ce culori ar putea veni noul iPhone 16

20.02.2024
În ce culori ar putea veni noul iPhone 16

Apple pregătește lansarea modelelor iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max cu două noi opțiuni de culoare, conform unor informații recente apărute pe X(fostul Twitter). Potrivit detaliilor furnizate, noile culori ar fi gri și auriu. În prezent, modelul actual iPhone 15 Pro al companiei nu este disponibil în nuanța aurie, scrie Mac Rumors.

Conform informațiilor furnizate, iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max ar putea fi disponibile în două noi opțiuni de culoare: Desert Titanium și Titanium Grey. Deși se discută și alte opțiuni de culoare, acestea sunt considerate mai puțin probabile, cel puțin conform sursei.

Noua opțiune de culoare Desert Titanium (Desert Yellow) este comparată cu nuanța aurie disponibilă pe modelele iPhone 14 Pro, în timp ce culoarea Titanium Grey (Cement Grey) este asemănătoare cu nuanța Space Grey a modelului iPhone 6 lansat în 2014.

Anul trecut, modelele iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max au fost lansate în culorile Black Titanium, Blue Titanium, Natural și White Titanium. Dacă informațiile furnizate sunt exacte, atunci iPhone 16 Pro ar putea veni înapoi cu nuanța aurie în gama de culori a modelelor flagship lansate de iPhone.

Ce upgrade-uri mai pregătește Apple pentru seria iPhone 16

De asemenea, Apple intenționează să vină cu îmbunătățiri semnificative în următoarea gamă de iPhone-uri, potrivit publicației Mac Rumors. Jeff Pu, analist la Haitong International Securities, indică faptul că modelele iPhone 16 și 16 Plus vor fi echipate cu 8GB de RAM, o creștere notabilă față de cei 6GB de RAM prezenți în versiunile anterioare, iPhone 15 și 15 Plus.

În plus, se anticipază că această specificație de memorie va fi standard pentru întreaga linie iPhone 16, incluzând variantele de bază, Plus și Pro. De asemenea, se menționează că iPhone 16 și varianta 16 Plus vor beneficia de suport pentru Wi-Fi 6E, care utilizează spectrul de 6 GHz pentru a oferi viteze de conexiune superioare și o reducere a interferențelor, o caracteristică anterior rezervată doar pentru modelele Pro din seria iPhone 15.

Totuși, seria de smartphone-uri iPhone 16 va fi lansată în toamna anului 2024, deci detalii despre opțiunile de culoare și specificațiile modelelor iPhone 16 Pro vor fi dezvăluite în decursul următoarelor luni.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult