Apple ar putea lansa cinci modele în seria iPhone 16

17.02.2024
Apple ar putea lansa cinci modele în seria iPhone 16

Un nou raport sugerează că Apple ar putea să-și surprindă fanii cu lansarea a nu mai puțin de 5 modele noi în cadrul seriei iPhone 16.Potrivit informațiilor lansate de de tipsterul Majin Bu, seria iPhone 16 ar putea include două modele iPhone 16 S, scrie Gadgets 360.

De obicei, Apple lansează patru modele noi de iPhone în luna septembrie – standard, Plus, Pro și Pro Max. Totuși, zvonurile recente indică o posibilă schimbare de strategie, cu introducerea a cinci modele în seria iPhone 16, printre care se numără și versiuni SE. De asemenea, au apărut și primele informații despre design și prețuri.

Conform rapoartelor, seria iPhone 16 ar putea aduce cinci modele, integrând linia iPhone SE în seria flagship al acestui an. Raportul prezintă configurații variate ale camerelor, cu iPhone 16 SE și iPhone 16 Plus SE având un layout cu o singură cameră, amintind de designul iPhone X.

Pe de altă parte, modelul standard iPhone 16 ar avea un modul dual de camere la spate, în timp ce variantele iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max ar include un setup triplu de camere.

Cu ce configurații pot veni noile smartphone-uri de la Apple

Se zvonește că iPhone 16 SE ar putea avea un ecran de 6.1 inch cu o rată de reîmprospătare de 90Hz, în timp ce iPhone 16 Plus SE ar putea veni cu un ecran mai mare de 6.7 inch și 60Hz. De asemenea, ambele modele ar putea include caracteristica Dynamic Island.

Pentru modelele standard iPhone 16 și iPhone 16 Pro, se zvonește că vor avea ecrane de 6.3 inch cu o rată de reîmprospătare de 120Hz, iar iPhone 16 Pro Max ar putea avea un ecran de 6.9 inch tot cu 120Hz.

În plus, raportul a dezvăluit posibile detalii despre prețurile seriei iPhone 16. Conform scurgerilor, iPhone 16 SE ar putea începe de la 699$ pentru modelul de 128GB, iar iPhone 16 SE Plus ar putea avea un preț de 799$ pentru varianta de 256GB.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult