Noul OnePlus 12R va fi lansat la nivel global în 2024

27.12.2023
Noul OnePlus 12R va fi lansat la nivel global în 2024

Noul smartphone OnePlus 12R va fi lansat la nivel global în 2024. Compania conformă oficial lansarea noului telefon.

OnePlus se pregătește să lanseze noul OnePlus 12 la nivel global, cu un eveniment de lansare programat pentru 23 ianuarie. Nu este singura atracție majoră a lunii ianuarie, deoarece OnePlus 12R se lansează alături de dispozitiv. Este un fapt cel puțin interesant, ținând cont OnePlus 11R a fost o alternativă foarte bună la OnePlus 11, cu un preț foarte competitiv.

La fel ca în cazul lui OnePlus 12, producătorul a prezentat designul lui 12R și remarcăm imediat că acesta este aproape identic cu cel al lui OnePlus 12. OnePlus 12R va fi disponibil în variantele de culoare Cool Blue și Iron Grey, iar dispozitivul va avea un cadru metalic acoperit cu o textură mată. Ne aducem aminte că 11R folosea un cadru din plastic, iar faptul că noul telefon a trecut la unul confecționat din metal nu poate însemna decât o mai bună integritate structurală.

OnePlus 12R se va lansa în același timp cu OnePlus 12

La fel ca OnePlus 12, 12R beneficiază de comutatorul glisabil de pe partea stângă. Spre deosebire de predecesorii săi, 12R va fi disponibil la nivel global, alături de fratele său „mai mare”. Acestea fiind spuse, OnePlus nu a spus când va fi disponibil noul smartphone, dezvăluind doar că se lansează la nivel global în Q1 2024.

Cel mai probabil, 12 și 12R vor fi lansate în paralele, urmând ca cele două dispozitive să fie disponibile pentru cumpărare câteva luni mai târziu. Pentru a ne împrospăta memoria, OnePlus 12 folosește noul procesor Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm, pe care probabil îl vom vedea pe mai multe telefoane de top în 2024. De asemenea, noul telefon va fi livrat cu cea mai recentă versiune de Android și OxygenOS 14.

Sub carcasa din sticlă și metal regăsim o baterie de 5.4000 mAh. OnePlus 12 suportă încărcarea rapidă de 100W. Dispozitivul va avea, de asemenea, suport pentru încărcare wireless de 50W, lucru ce nu se regăsea pe generație anterioară.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult