O companie a lansat un phablet cu ecran de 7” și baterie de 6.000 mAh la un preț imbatabil

17.06.2020
O companie a lansat un phablet cu ecran de 7” și baterie de 6.000 mAh la un preț imbatabil

Tecno a lansat încă un phablet care atrage atenția, deoarece  este uriaș chiar și pentru această categorie de telefoane. Modelul Spark Power 2 are display cu diagonala de 7” și baterie de 6.000 mAh.

Tecno Spark Power 2 include chipset Helio P22 și rulează Android 10. Terminalul are 4 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 64 GB (plus slot pentru carduri micro-SD cu capacitate maximă de 256 GB) și sistem quad-camera (senzor principal de 16 MP, unul super wide de 5 MP și doi senzori macro de 2 MP). Camera secundară, pentru selfie-uri, are senzor de 16 MP.

Display-ul de 7” are rezoluție de 1.640 x 720 pixeli și aspect 20.5:9.

Smartphone-ul include jack audio universal de 3,5 mm, difuzoare stereo și un buton fizic dedicat pentru Google Assistant.

Atrage atenția faptul că senzorul pentru amprentă de pe spate este multifuncțional; poate fi configurat și pentru a declanșa camera sau pentru a răspunde la apeluri.

Prețul este neașteptat de mic pentru caracteristicile tehnice oferite

Acumulatorul este încărcat prin intermediul unui port micro-USB și dispune de tehnologie fast charging (18W), necesară având în vedere capacitatea uriașă a bateriei.

Smartphone-ul costă doar echivalentul a 113 dolari și va fi disponibil în două variante de culoare, Ice Jadeite și Misty Grey.

Acest phablet va fi vândut în magazinul online Flipkart din India începând cu 23 iunie.

Compania Tecno Mobile are cartierul general în Hong Kong și este o sibsidiară a Transsion Holdings. Marca este distribuită în Africa și în țările din sud-estul Asiei.

Sursa: GSMArena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult