OnePlus 11 Concept apare în primele imagini. Copiază Nothing, cu LED-uri pe capacul de pe spate

21.02.2023
OnePlus 11 Concept apare în primele imagini. Copiază Nothing, cu LED-uri pe capacul de pe spate

OnePlus a promis că va prezenta un telefon „concept” la Mobile World Congress, însă, în stilul caracteristic al brand-ului, nu a putut ține surpriza pentru eveniment. Astfel, avem primele imagini cu ceea ce pare a fi noul telefon de la OnePlus, care pare să fie o combinație de OnePlus 11 cu Nothing Phone (1), dispozitivul lansat de compania nouă a lui Carl Pei, cel care a fondat și OnePlus în urmă cu aproape 10 ani. Practic, marea inovație pare să fie o bandă de LED-uri pe capacul de pe spate.

Nu este clar dacă OnePlus 11 Concept va fi oferit vreodată spre vânzare

În trecut, OnePlus a prezentat astfel de concepte de smartphone-uri la diverse târguri de tehnologie, fără să le aducă pe piață. Cel mai memorabil astfel de dispozitiv a fost telefonul care folosea sticlă electrocromă pentru a ascunde camerele de pe spate. Această capabilitate avea însă și o funcție secundară: cea de a servi drept filtru ND pentru cameră, blocând o parte din lumina foarte puternică pentru filmări și fotografii mai bune. De asemenea, OnePlus a mai prezentat un concept de telefon care își putea schimba culoarea.

Imaginile dezvăluie faptul că OnePlus a decorat telefonul cu o bandă de LED-uri albastre atât pe rama exterioară, cât și pe întregul spate, dar și în jurul camerelor foto. Efectul este unul destul de plăcut, însă nu putem vorbi despre funcționalitate în plus.

oneplus 11 concept 2

Descrierea telefonului confirmă că este vorba despre un model OnePlus 11 „special” și că imită un râu sau un lac înghețat:

„Imaginile prezintă saltul tehnologic al lui OnePlus 11 Concept, scoțând în evidență țevile albastre care imită gheața, care apar pe întregul spate al telefonului, sugerând că OnePlus 11 Concept are propriile sale vase de sânge. Țevile lui OnePlus 11 Concept sunt găzduite într-un design curajos și futurist de sticlă de tip unibody, inspirat de calmul și puterea unui lac glacial.”

Telefonul va fi prezentat la MWC luni, 27 februarie, însă nu este clar dacă acesta va fi într-adevăr lansat pe piață. Cel mai probabil, tehnologia de LED-uri de pe spate va fi folosită pentru a dezvolta modele „de serie” din viitor.

sursa: The Verge

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult