OnePlus 2 va include un senzor de amprentă avansat

01.07.2015
OnePlus 2 va include un senzor de amprentă avansat

Dezvăluirea lui OnePlus 2 pare să fie un proces lung şi bine structurat, întrucât primim la fiecare câteva zile câte un detaliu nou despre noul smartphone a companiei chineze. După ce am aflat despre procesorul său, despre modul în care va fi prezentat în premieră şi despre conectorul USB Type-C, OnePlus a dezvăluit că telefonul va include un senzor de amprentă.

Asemeni celorlalte componente, compania încearcă să prezinte acest element al smartphone-ului ca unul dintre cele mai bune de pe piaţă, aducând o comparaţie directă cu TouchID de la Apple. OnePlus susţine că senzorul său este mai avansat tehnologic, oferind răspuns rapid la autentificare. O simplă atingere pe suprafaţa sa deblochează instant smartphone-ul OnePlus 2, spre diferenţă de soluţiile Apple şi Samsung care ar putea întârzia câteva momente.

OnePlus susţine că informaţiile de pe telefon vor fi astfel mult mai bine protejate şi că va exista suport pentru stocarea a maxim cinci degete. Acest lucru ar trebui să sugereze că vom avea de a face cu un senzor în partea de jos a ecranului, întrucât pe partea din spate nu ai acces rapid decât cu două dintre degetele de la o singură mână. Toate aceste mici anunţuri vor culmina în dezvăluirea de luna viitoare a smartphone-ului OnePlus 2, programat să fie prezentat în realitate virtuală pe 27 iulie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult