OnePlus 2 se va lansa în realitate virtuală

26.06.2015
OnePlus 2 se va lansa în realitate virtuală

OnePlus continuă campania de promovare a următorului său smartphone, modelul „2”, în modul caracteristic. Compania chineză a anunţat că va dezvălui noul telefon pe data de 27 iulie, însă nu oricum, ci într-o manieră complet inedită. Cei care vor să vadă evenimentul de lansare vor trebui să folosească headset-uri de realitate virtuală. Partea cea mai bună este că nu e nevoie de hardware scump, ci doar de un Google Cardboard.

Cu această ocazie, OnePlus a anunţat că va produce propria versiune de Cardboard, însă îmbunătăţit faţă de ceea produsă de Google. Cartonul din care este realizat noul Cardboard OnePlus este rezistent la uz intens şi este tratat cu substanţe care îl fac rezistent la apă. De asemenea, ariciul de prindere este mult mai rezistent. În rest arată şi funcţionează la fel ca modelul Cardboard 2.0 dezvăluit în cadrul evenimentului I/O.

Cardboard de la OnePlus este mai compact şi vine echipat cu lentile potrivite pentru dispozitive cu display-uri cu diagonală de maxim 6”. Cea mai bună parte a acestui anunţ este că OnePlus va oferi Cardboard-ul său pe gratis, cei interesaţi suportând doar costurile de transport. Momentan comenzile pentru acest produs nu sunt deschise, însă cu siguranţă vor începe în curând pentru a asigura timp destul pentru a ajunge la cei interesaţi.

Dacă doriţi să vedeţi în premieră OnePlus 2, se pare că va trebui să urmăriţi pagina oficială a companiei pentru a comanda un Cardboard, care este necesar vizionării evenimentului de la sfârşitul lunii viitoare. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult