OnePlus 3 va fi vândut în serie limitată înainte de lansare

03.06.2016
OnePlus 3 va fi vândut în serie limitată înainte de lansare

Alături de noi zvonuri despre preţul lui OnePlus 3 şi versiunile în care va fi livrat, apar şi câteva informaţii noi despre lansare pe căi oficiale. Se pare că OnePlus nu renunţă la metodele sale neconvenţionale de promovare, anunţând astăzi că va oferi spre comandă 1.000 de smartphone-uri OnePlus 3 cu o săptămână înainte de lansare. Deşi acestea vor fi listate la un anumit preţ, acesta nu va fi obligatoriu preţul adevărat al telefonului.

OnePlus a confirmat că va începe vânzarea smartphone-ului OnePlus 3 pe data de 6 iunie la ora 10:00 CST (China Standard Time). Primii 1.000 de clienţi vor putea comanda telefonul la un preţ de 2.999 yuan, echivalent cu 455 dolari. Întrucât preţul anunţat pentru această serie de comenzi este mai mare decât ne-am fi aşteptat, OnePlus explică că acesta este doar un preţ provizoriu, care nu reflectă obligatoriu preţul adevărat al telefonului.

După lansarea de pe 12 iunie, compania va oferi înapoi clienţilor diferenţa faţă de preţul final, în cazul în care este anunţat unul mai mic. Cei care vor reuşi să plaseze comenzi pe 6 iunie, vor primi telefonul abia pe 15 iunie, la trei zile după anunţul oficial, însă înaintea tuturor celorlalţi care vor face comenzi în prima zi.

Întrucât preţul aşteptat pentru modelul de bază este de 2.299 yuan, adică 350 de dolari, cei care vor să fie primii ar putea plăti iniţial cu 100 de dolari în plus pentru şansa de a avea telefonul îaintea celorlalţi. Desigur, preţul pentru OnePlus 3 ar putea să nu fie încă stabilit, compania testând astfel piaţa pentru a vedea dacă un model mai scump s-ar vinde la fel de bine precum cel ieftin. 

Citeşte şi OnePlus 3 va veni în patru variante. Compania pregăteşte stoc de 1 milion de unităţi

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult