OnePlus 6T apare în prima fotografie neoficială. Ar putea include un sistem triple camera

07.09.2018
OnePlus 6T apare în prima fotografie neoficială. Ar putea include un sistem triple camera

OnePlus 6T ar putea fi cel mai interesant smartphone din a doua parte a lui 2018, acesta urmând să fie echipat cu cele mai puternice componente disponibile pe piaţă, cât şi cu un design îmbunătăţit, care să îl aducă mai aproape de ideea de smartphone cu ecran complet pe partea din faţă. Conform unei fotografii neoficiale care a apărut de curând pe reţeaua de socializare Weibo din China, ambiţiile OnePlus pentru modelul 6T sunt chiar mai mari decât o simplă schimbare de look.

Întrucât vorbim despre o simplă fotografie care a apărut pe internet dintr-o sursă greu de verificat, nu putem să o considerăm obligatoriu reprezentativă pentru ceea ce va lansa OnePlus în câteva săptămâni, însă aceasta se aliniază la informaţiile pe care le-am primit în trecut din surse la fel de „neoficiale”.

Partea din faţă seamănă izbitor de mult cu ceea ce am văzut în leak-ul în care era prezentată cutia lui OnePlus 6T, cu un ecran mare pe partea din faţă, cu un mic notch în formă de picătură de apă în partea de sus şi o „bărbie” mult mai puţin pronunţată în partea de jos. Partea din spate este complet nouă însă, dar şi aceasta ar putea confirma o parte din zvonurile din trecut.

Modelul din fotografie pare să fie de culoare roşie, asemeni ediţiei limitate a lui OnePlus 6 lansată de curând, însă nu include un senzor de amprentă. Senzorul ar putea să fie mutat pe partea din faţă, în display, acesta putând fi primul model OnePlus care integrează această tehnologie.

O altă premieră pentru seria de telefoane OnePlus ar putea fi camera triplă de pe spate, imaginea incluzând un sistem triple camera.

Aşteptăm cu interes noi detalii despre OnePlus 6T, însă fiind atât de aproape de lansarea din octombrie sau noiembrie, probabil că multe dintre informaţiile despre telefon au baze reale.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult