OnePlus 7 Pro apare în fotografii neoficiale. Ar putea fi modelul cu 5G

10.04.2019
OnePlus 7 Pro apare în fotografii neoficiale. Ar putea fi modelul cu 5G

Zvonurile despre OnePlus 7 nu se opresc, însă pe lângă modelul „standard”, care va reprezenta în mare parte un upgrade hardware al modelului 6T şi va integra o cameră frontală motorizată, se pare că am putea primi un model OnePlus 7 Pro. Carl Pei, CEO-ul companiei, a spus în trecut că telefonul OnePlus 5G nu va fi obligatoriu modelul standard, deci lansarea unei variante „Pro” echipată cu noile antene şi cu un design diferit nu ar fi tocmai ieşită din comun. Primele imagini sugerază că acesta va fi un dispozitiv mult diferit şi semnificativ mai mare.

Două imagini publicate pe reţeaua de socializare Weibo din China sugerează că OnePlus 7 Pro va fi un adevărat phablet, care va putea concura cu alte dispozitive similare precum Samsung Galaxy S10 5G. Vorbim despre un smartphone cu ecran mare, de 6,67”, cu ecran curbat pe laterale, fără niciun decupaj în panoul OLED şi care va integra un sistem triple camera. În timp ce fotografiile par să fie destul de convingătoare, există câteva semne de întrebare, însă.

Imaginea în care poate fi observată configuraţia hardware are în imaginea de lângă un OnePlus 6T, nu noul design. Aceasta ar putea fi doar o fotografie care să ţină locul celei finale, întrucât software-ul nu este finalizat, sau ar putea fi primul semn că acest leak este un „fake”. Fotografia dezvăluie prezenţa unui chipset Snapdragon 855 alături de o configuraţie 8 + 256 GB şi camere foto de 48, 16 şi 8 megapixeli pe partea din spate.

De la depărtare, dacă nu ar avea un ecran complet, fără decupaje, am putea să confundăm acest telefon cu un telefon de la Samsung. OnePlus 7 Pro ar putea fi însă foarte apropiat din punct de vedere al preţului faţă de modelele Samsung. Carl Pei a spus că integrarea antenelor şi modem-ului 5G implică costuri foarte mari în acest moment, telefonul 5G putând costa chiar şi cu 300 de dolari mai mult decât un OnePlus obişnuit. Astfel, OnePlus 7 Pro ar putea ajunge la un preţ de aproximativ 900 sau 1.000 euro pe piaţă.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult