OnePlus 8T are dată de lansare. Vine cu încărcare la 65W și ecran la 120 Hz la preț mai mic

24.09.2020
OnePlus 8T are dată de lansare. Vine cu încărcare la 65W și ecran la 120 Hz la preț mai mic

OnePlus a început să „dea din casă” despre noul OnePlus 8T 5G, modelul care va fi lansat în această toamnă. Se pare însă că acesta va veni singur, fără un model OnePlus 8T Pro. Cel mai probabil modelul OnePlus 8 Pro va rămâne în ofertă drept soluția premium a companiei, în timp ce noul model va înlocui OnePlus 8. Compania a anunțat deja data la care va avea loc evenimentul de lansare și începe deja să confirme anumite capabilități ale modelului, în timp ce Amazon a dezvăluit din greșeală prețul la care OnePlus 8T ar putea fi lansat.

OnePlus 8T va fi lansat în doar câteva săptămâni

Producătorul chinez a anunțat că pe data de 14 octombrie va ține un eveniment de prezentare online în care va vorbi în mod oficial despre OnePlus 8T. Acest eveniment ar putea avea astfel loc la numai o zi după ce Apple ar putea anunța noile modele iPhone 12, conform celor mai recente zvonuri.

Cele mai noi leak-uri referitoare la OnePlus 8T sugerează un nou design pentru modulul de cameră, aliniat mai degrabă la restul industriei, cu un dreptunghi rotunjit în partea din stânga a capacului de sticlă. În rest, design-ul telefonului ar putea rămâne neschimbat, cu un display curbat la margini și un decupaj în colțul din stânga-sus pentru camera frontală.

Deja OnePlus începe să confirme însă câteva caracteristici ale telefonului. De exemplu, acest model va fi livrat cu un ecran la 120 Hz, așa cum era de așteptat, alături de un nou sistem de încărcare. Este vorba despre dublarea puterii de la 30 la 65W prin Warp Charge. Se pare că OnePlus 8T, la fel ca dispozitivele din gama Oppo, va adopta un sistem de alimentare cu două baterii intern, fiecare dintre ele fiind alimentată la 32,5W, pentru un total de 65W. Astfel, telefonul ar putea fi încărcat în numai câteva minute.

Conform unei listări de pe Amazon, OnePlus 8T ar putea porni de la 599 euro, un preț decent pentru un telefon cu specificații de top cu 8 GB RAM și 128 GB stocare. Versiunea superioară, cu 12 GB RAM și 256 GB stocare ar putea ajunge însă la 699 euro. Vom afla detaliile complete despre OnePlus 8T pe 14 octombrie.

sursa: GSM Arena, Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult