OnePlus 9T, pregătit cu o cameră de 108MP și lentile Hasselblad

05.07.2021
OnePlus 9T, pregătit cu o cameră de 108MP și lentile Hasselblad

OnePlus ne-a obișnuit deja cu două lansări de produse high-end pe an: seria „standard” și modelele cu mici upgrade-uri din gama „T”, spre finalul anului.

Tradiția perpetuată deja de câțiva ani continuă și cu seria OnePlus 9, care urmează să fie împrospătatăc un nou model OnePlus 9T. Totuși, în loc de o serie completă se pare că vom avea doar un singur model, OnePlus sărind anul acesta peste ediția „Pro”.

Potrivit ultimelor zvonuri, modelul cu specificații actualizate OnePlus 9T vine cu o nouă camera foto, dispunând de senzor principal cu rezoluție 108MP și lentile optimizate de specialiștii Hasselblad. Comparat cu modelul actual, configurația triple-camera este schimbată cu una quad-camera.

Pregătit pentru lansare internațională, OnePlus 9T urmează să ruleze ediția Color OS 11 Global, bazată pe Android 11, pre-echipată cu pachetul standard de aplicații Google. Mai departe, producătorul chinez promite 4 ani cu acces la actualizări majore de Android și încă 3 ani cu acces la actualizări de securitate esențiale.

Deși, lista completă cu specificații nu este cunoscută, putem presupune că principalul element de atracție va fi noua versiune Plus a chipsetului Snapdragon 888, eventual, ajutată cu un acumulator de capacitate mai mare. Astfel, este posibil ca renunțarea la modelul Pro să nu fie întâmplătoare, versiunea OnePlus 9T urmând să țină loc și pentru acesta. În timp ce nu știm detalii exacte despre procesorul folosit, putem presupune că puterea de procesare va fi îmbunătățită cu 10-15%, în condițiile unui consum de energie similar.

Interesant este că deși predecesorul OnePlus 8T a fost lansat în luna octombrie a anului trecut, succesorul 9T pare că va debuta mai devreme, trimestrul Q3-2021 acoperind intervalul iulie-septembrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult