OnePlus 9T nu va primi un model „Pro”. Ecranul va fi îmbunătățit față de OnePlus 9

02.06.2021
OnePlus 9T nu va primi un model „Pro”. Ecranul va fi îmbunătățit față de OnePlus 9

OnePlus are de obicei două lansări de produse high-end pe an: seria „standard” de la începutul anului și modelele cu mici upgrade-uri spre finalul anului din gama „T”. Această tradiție ține de câțiva ani, așa că după OnePlus 9, este normal să ne așteptăm la o lansare de OnePlus 9T. Totuși 9T nu pare să fie o „serie”, ci mai degrabă un singur model, întrucât zvonurile afirmă acum că nu vom primi un nou model Pro în toamnă. De altfel, această veste nu este tocmai surprinzătoare pentru că nici 8T nu a primit un model „Pro”.

OnePlus nu va lansa și un flagship „Pro” în gama OnePlus 9T

Un leaker de pe Weibo numit Yisten, cunoscut în comunitatea online de tehnologie din China, a dezvăluit că în toamnă, OnePlus va lansa doar un singur model nou din gama high-end: OnePlus 9T. Acesta va primi upgrade-urile obișnuite, adică probabil procesorul Snapdragon 888+, o cameră îmbunătățită față de cea de pe OnePlus 9 și un ecran mai performant. Totuși, OnePlus 9 Pro rămâne flagship-ul companiei până la lansarea modelului OnePlus 10 Pro de anul următor.

În timp ce nu știm detalii despre procesor sau camera foto, putem presupune că performanța de procesare va fi îmbunătățită cu 10-15%, iar optica va fi din nou realizată în parteneriat cu Hasselblad. Totuși, Yisten a dezvăluit mici detalii despre ecranul lui OnePlus 9T. Acesta va folosi un panel 1080p, la fel ca OnePlus 9, însă va beneficia de tehnologia LTPO, care permite un refresh rate variabil de până la 120 Hz.

Unul dintre motivele pentru care OnePlus 9T nu va fi o „serie” ar putea fi și criza de semiconductoare, care duce la o disponibilitate limitată a procesoarelor. Astfel, compania ar putea prefera să producă un singur model, mai ieftin, cu posibilitate mai mare de vânzare, și să evite probleme de stocuri cu unul dintre modele.

Întrucât lansarea seriei OnePlus 9 a fost foarte devreme în 2021 față de anii precedenți, este posibil ca și OnePlus 9T să vină mai repede probabil prin septembrie sau octombrie, decât în noiembrie, când se lansa tradițional.

via Techdroider

Urmărește Go4IT.ro pe Google News