OnePlus a confirmat că modelul „2” va integra 4 GB RAM

OnePlus a confirmat că modelul „2” va integra 4 GB RAM

La numai două săptămâni distanţă de dezvăluirea oficială a lui OnePlus 2, compania chineză din spatele noului smartphone dezvăluie o nouă piesă a puzzle-ului care prezintă specificaţiile sale tehnice. Este vorba despre cantitatea de memorie RAM, care a primit de asemenea un upgrade de la modelul lansat anul trecut. Cum era de aşteptat, avem de a face cu cea mai nouă tehnologie memorie de pe piaţă.

OnePlus a dezvăluit că va folosi module LPDDR4 de 4 GB în construcţia lui „2”. Motivul pentru care s-a optat pentru LPDDR4 este atât lăţimea de bandă dublă faţă de LPDDR3, cât şi consumul redus de energie pe care acest standard îl asigură. Astfel, utilizatorii vor putea observa performanţă ridicată în aplicaţii, vor avea la dispoziţie mai multă memorie pentru a ţine mai mult software pornit simultan şi va asigura un consum redus de energie faţă de OnePlus One.

Memoria de 4 GB se alătură procesorului Snapdragon 810 v2.1 de la Qualcomm, senzorului de amprenă şi mufei USB Type-C şi ne aduce mai aproape de tabloul complet pe care OnePlus 2 îl va picta pe 27 iulie. Evenimentul de anunţ al telefonului va putea fi experimentat în realitate virtuală, compania oferind gratuit o variantă proprietară de Google cardboard celor interesaţi. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult